+36 30 989 9679
Sprache/nyelv:
magyar

Cégtörténet

- 1998-ban mestervizsgám letétele  után egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni főállásom mellett.

- 2000-től megnövekedett  a helyi ipari és mezőgazdasági ágazatban az innováció,fejlődés. Ezt követően a feladatok, kihívások száma egyre nőt, 2001-ben létrehoztuk betéti társaságunkat. Az elmúlt 10 évben több, 1000m2 feletti csarnok, üzem, raktár, magtár stb villamos világítási és erőátvitei hálózatát építettük ki. Emellett számos komplett családi ház szerelését is elvégeztük.

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálataink  száma immár az 700.-at is elhagyva, sok üzem, közintézmény, iskola-óvoda, bevásárló központ, nagyüzemi állattartó telep stb komplex ellenőrzését jelenti.

Cégünk fontos pillérei, a megfelelő szaktudással rendelkező alválallkozók, így a villamosipar jelentős területén tudunk tevékenykedni, mint  automatizálás, gyengeáramú rendszerek stb.

(videórendszerek, riasztó, számítógéphálózat..stb.)

A munkákat komplett anyagbeszerzéssel, házhozszállítással vállaljuk megbízható és állandó beszállítóninktól. Természetesen mindig a megrendelővel előre egyeztetett mínőségű anyagot választunk ami ár/értékarányban igazodik a feladathoz és a vevő igényeihez. Árajánlatunkat díjmentesen elkészítjük ha kell  többféle termékcsaládból is, így a megrendelő soha nem lepődik meg a végszámla összegén, mert kiválassza a lehetőségeinek megfelelőt.

A beépített anyagok és az elvégzett munka mínősége egyformán fontos, hiszen garanciát kell vállalnuk.

Cégünk célja a folyamatos fejlődés, az ismeretek széleskörű megszerzése, lehetőségeinkhez képest.

Kiemelt Partnereink

 

 

 


 


Schrack TechnikHITACHIHILTIRabits Kft.OBO BettermannSchneider ElectricSiemensEatonWeidmüller